Боб с лютеница

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • bob-lyutenitsa-luk
  • bob-s-lyutenitsa-i-luk
  • 5 мПодготовка
  • 10 мГотвене
  • 15 мГотово след
Принтирай рецептата

В много български семейства, приготвянето на домашна лютеница си е традиция. Точно към тях е насочена тази рецепта, боб с лютеница, която съчетава три от най-използваните продукти в българската кухня – зелен лук, боб и лютеница. Може да го поднесете както като салата или предястие, така и като гарнитура на кюфтета или надница. Домашната лютеница може да се използва в много рецепти, не е задължително само да се маже на филия.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Изсипете свареният боб в купа. Към него добавете нарязаният лук и лютеницата. Овкусете със сол и зехтин и разбъркайте добре. По желание поръсете с магданоз.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password