Картофи и наденица по селски

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • IMG_20210526_182750182
  • IMG_20210526_195509274-Edit
  • 10 мПодготовка
  • 50 мГотвене
  • 60 мГотово след
Принтирай рецептата

Рецепта за картофи и наденица по селски – нещо лесно, вкусно, засищащо и идеално с чаша бира. Ястие за тези, които не постят и обичат бързите и ароматни ястия.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Фурната се загрява на 200 градуса. Тава се застила с хартия за печене. Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на еднаква парчета. Овкусяват се с подправките. Добавя се олиото и картофите се разбъркват с ръце. Може да ползвате купа или да овкусите картофите направо върху хартията, с която сте постелили тавата. Разпределят се в тавата, така че да са на един ред. Не ги натрупвайте, защото няма да се получи хрупкавият ефект. Върху картофите наредете наденицата. Печете 50 минути. Поглеждайте ги от време на време. Във вашата фурна може да е нужно малко повече или по-малко време.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password