Картофи и наденица по селски

( 0 от 5 )
Loading...
Запази рецептата
  • IMG_20210526_182750182
  • IMG_20210526_195509274-Edit
  • 10 mВреме за приготвяне
  • 50 mВреме за готвене
  • 60 mГотово след
Принтирай Рецептата

Рецепта за картофи и наденица по селски – нещо лесно, вкусно, засищащо и идеално с чаша бира. Ястие за тези, които не постят и обичат бързите и ароматни ястия.

Необходими продукти

  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +

Начин на приготвяне

  • Фурната се загрява на 200 градуса. Тава се застила с хартия за печене. Картофите се обелват, измиват се и се нарязват на еднаква парчета. Овкусяват се с подправките. Добавя се олиото и картофите се разбъркват с ръце. Може да ползвате купа или да овкусите картофите направо върху хартията, с която сте постелили тавата. Разпределят се в тавата, така че да са на един ред. Не ги натрупвайте, защото няма да се получи хрупкавият ефект. Върху картофите наредете наденицата. Печете 50 минути. Поглеждайте ги от време на време. Във вашата фурна може да е нужно малко повече или по-малко време.

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password