Гювече със сирене

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • sirene-yaitse-luk-chushka-cherven-piper
  • gyuveche-sas-sirene-i-lyuto-chushle
  • 1Порции
  • 5 мПодготовка
  • 30 мГотвене
  • 35 мГотово след
Принтирай рецептата

Гювече със сирене е типична рецепта за оползотворяване на дребните неща, останали в хладилника. Малко сирене, яйце, домат, лук и чушка – това е всичко. Не се налага да пазарувате специално.

Традиционно гювече, което носи и името на съда, в който се пече, или пък различните варианти със сирене, яйца, зеленчуци, пикантен колбас… Каквото и да направите, все ще е вкусно. Освен това имате отлична възможност да развихрите въображението си.

С това семпло наглед ястие можете да нахраните дори неочаквани гости.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • В гювечетата първо сложете доматения сос, нарязаните на ситно лук и чушка. Добавете подправките и гответе за 15 минути във фурната на 190 градуса. Извадете гювечето и сложете сиренето и яйцето. Върнете във фурната за още 15 минути.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

x

Lost Password