Свинско месо с лук и домат

( 5 от 5 )
Loading...
Запази рецептата
  • DSC09723
  • DSC09731
  • 10 mВреме за приготвяне
  • 40 mВреме за готвене
  • 50 mГотово след
Принтирай Рецептата

Свинско месо с лук и домат е ярко, вкусно и апетитно ястие! Месото в сос може да бъде приготвено по най-различни начини, задушено на печка или на бавен котлон, запечен в пещ, комбиниран с разнообразие от зеленчуци. Миризмата, която се носи от кухнята ми напомня за детството. Как като има прясно свинско месо винаги първата задача беше да се направи това вкусно ястие.

Необходими продукти

  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    Нарежете месото на едри хапки. Сложете го в тава. Овкусете го със сол и сложете вода, колкото да покрие дъното на тавата. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30 минути. От време на време разбърквайте, за да се опечат равномерно.

  • Втора стъпка

    Нарежете лука на половин пръстени и го намачкайте леко с червен пипер. Добавете лука и доматения сос към месото и печете още 10 минути.

  • Поднесете с магданоз и чаша червено вино.

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password