Свежа салата от спанак

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • DSC00006
  • DSC00015
  • 5 мПодготовка
  • 5 мГотвене
  • 10 мГотово след
Принтирай рецептата

Една лека и свежа салата от спанак, бърза за приготвяне и много полезна. Ядките съдържат ценни полезни вещества, витамини и минерали. Смея да твърдя, че е изключително вкусна и подходяща, както за обяд, така и за предястие или като гарнитура към печена риба на скара.

Необходими продукти

  • За салата
  • За дресинга
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • В малка купа смесете много добре всички продукти за дресинга.

  • Измийте и отцедете добре спанака и киселеца, може да го поставите в чиста кърпа и леко да разтръскате -така излишната вода по листенцата ще попие в кърпата. Накъсайте спанака, ако са големи листата и нарежете киселеца на едро.

  • В горещ тиган сипете малко зехтин и сипете ядките да поемат от мазнината и да приф=добият златист цвят. Трябва да бъркате често, за да не изгорят.

  • В купа сложете нарязаните/накъсаните зеленчуци, ядките, сушените домати и полейте с дресинга.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password