Коприва

( 5 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • DSC09713
  • DSC09715
  • 5 мПодготовка
  • 25 мГотвене
  • 30 мГотово след
Принтирай рецептата

Пролет е. Разнообразието от зеленолистни зеленчуци е невероятно и ще бъде грехота да не се възползваме ит тях. Ето защо днес ви споделям рецептата за една чудесна рецепта с коприва.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    Почистете копривата й я измийте. Сложете я във вряла вода и след 2 мин я свалете от котлона. Отцедете добре, сложете в блендер копривата. Пасирайте до получаването на гъста смес.

  • Втора стъпка

    В дълбок тиган загрейте олиото и запържете лука. Разбийте брашното и 2 ч.ч. от водата на копривата и добавете към лука. Разбъркайте и добавете копривата от блендера, солта и червения пипер. Оставете да заври, ако се налага долейте вода.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password