Гювече по селски

( 4.7 от 5 )
Loading...
Запази рецептата Гювече по селски
  • 10 mВреме за приготвяне
  • 1:40 hВреме за готвене
  • 1:50 hГотово след
Принтирай Рецептата

Няма как да скрия, че обичаме различни видове гювечета и правим експерименти с тях. При всяко наше пътуване опитваме гювечета от съответния регион. Експериментираме с различни меса, а понякога правим и само зеленчукови. Рецептата, която ще прочете в следващите редове е със свинско месо и е за три гювечета.

Необходими продукти

  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    Ще започнем с месото. Нарежете свинското месо на малки парчета и го сложете да се задушава в тиган. Гответе до готовност на месото и го овкусете със сол и черен пипер.

  • Втора стъпка

    В гювечетата първо сложете доматения сос, нарязания на филийки лук и олио. Гответе за 10 минути във фурната на 190 градуса. Добавете месото и го разбъркайте. Печете още 20 минути.

  • Трета стъпка

    Извадете гювечетата и сложете парчета сирене и по едно яйце. Върнете във фурната за още 20 минути.

  • Добавих на едното гювече и люто чушле, ако обичате люто можете да добавите.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password