Гювече по селски

( 4.7 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • слайдер (3)
  • слайдер (2)
  • слайдер (4)
  • 10 мПодготовка
  • 1:40 чГотвене
  • 1:50 чГотово след
Принтирай рецептата

Няма как да скрия, че обичаме различни видове гювечета и правим експерименти с тях. При всяко наше пътуване опитваме гювечета от съответния регион. Експериментираме с различни меса, а понякога правим и само зеленчукови. Рецептата, която ще прочете в следващите редове е със свинско месо и е за три гювечета.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    Ще започнем с месото. Нарежете свинското месо на малки парчета и го сложете да се задушава в тиган. Гответе до готовност на месото и го овкусете със сол и черен пипер.

  • Втора стъпка

    В гювечетата първо сложете доматения сос, нарязания на филийки лук и олио. Гответе за 10 минути във фурната на 190 градуса. Добавете месото и го разбъркайте. Печете още 20 минути.

  • Трета стъпка

    Извадете гювечетата и сложете парчета сирене и по едно яйце. Върнете във фурната за още 20 минути.

  • Добавих на едното гювече и люто чушле, ако обичате люто можете да добавите.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

x

Lost Password