Пилешко месо в бутер тесто

( 5 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • слайдер
  • слайдер (2)
  • слайдер (4)
  • 10 мПодготовка
  • 50 мГотвене
  • 60 мГотово след
Принтирай рецептата

За повечето хора пилето е основното ястие на масата. Това води до факта, че в един момент осъзнаваш, че всички ястия от него вече са изпробвани и е време да се мисли за разнообразяване на менюто. Нашата рецепта представя пилешко месо в бутер тесто.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    В тиган с малко олио се задушават ситно нарязания лук, моркови и гъби. След като омекнат се добавя нарязаното на малки парченца пилешкото месо. Щом месото добие златист цвят, се посолява със сол, червен пипер и черен пипер.

  • Втора стъпка

    Плънката се оставя да се охлади. Бутер тестото се разстила и отгоре се поръсва плънката. Отгоре се намазва с разбит жълтък и се поръсва със сусам или маково семе. Пече се в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30 минути.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password