Пилешко месо с кореноплодни зеленчуци

( 5 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • pileshki-butcheta-morkovi-repichki-luk
  • pileshko-s-korenoplodni-zelenchutsi-v-chugunena-tava
  • pileshko-kriltse-s-morkovi-repichki-i-luk
  • 4Servings
  • 20 мПодготовка
  • 45 мГотвене
  • 1:05 чГотово след
Принтирай рецептата

Няма нищо по-добро от това човек да се развива. Точно затова и аз гледам да подобрявам кулинарните си умения с всеки изминал ден. В днешно време може да гледаме всичко от вкъщи и да експериментираме в кухнята. Това повлия и на днешната моя рецепта, идвайки топла топла от мастър класа на Гордън Рамзи. Разбира се, добавих и малко от себе си, за да стане точно по мой вкус. И най-важното е да се приготви с много любов. Няма да ви бавя повече, а ще мина към рецептата, която е пилешко месо с кореноплодни зеленчуци.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Step by step method

  • Използвах чугунена тава, защото тя придава на ястието много ароматен и приятен вкус, но ако вие нямате, не се притеснявайте. Използвайте каквато тава имате.

  • Загрейте предварително фурната на 180 градуса и нарежете морковите на кръгчета, а репичките и лука на четвъртинки. В купа овкусете зеленчуците със сол и черен пипер . На дъното на тавата наредете клонките розмарин и мащерка, върху тях зеленчуците и най-отгоре овкусеното със сол пилешко месо. Отрежете 2-3 лентички от маслото и ги сложете върху пилешкото. След като се разтопят, ще придадат много хубав вкус на ястието. Печете 45 минути или до готовност на пилето.

  • Една лесна рецепта, която може да ви стане любима. “Never cook chicken stone cold; it goes dry before it’s cooked in the center.” —Gordon Ramsay

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

x

Lost Password