Печени чери домати

( 5 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • слайдер-2
  • слайдер
  • 5 мПодготовка
  • 30 мГотвене
  • 35 мГотово след
Принтирай рецептата

Сезонът на чери домати вече започна и тази рецепта е една от моите любими. Става лесно и бързо. Може в бурканче да съхранявате печените чери домати и да го дабавяте към свежа салата или пък на филийки със сирене.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Докато подготвим нашите домати пуснете фурната на 170 градуса. Пригответе си подходяща тава, така че доматите да са ни на един ред. Нарежете ги наполовина и ги наредете в тавата. Овкусете ги със сол и залейте със зехтина.

  • Печете 25 минути или докато доматките не омекнат и люспата им не се набръчка. Извадете от фурната и ги прехвърлете в буркан. Съхранявайте в хладилника, добре затворени и винаги да са покрити със зехтин до 1 - 2 седмици.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password