Купичка от тиква

( 5 от 5 )
Loading...
  • Издълбана тиква
  • Крем супа в тиква
  • 15 mПодготовка
  • 55 mПриготвяне
  • 1:10 hГотово след
Print Recipe

Много се чудих как да изненадам моя приятел и да не му сервирам в купичка крем супата и така ми хрумна да изпеча тиква за купичка (малко ви звучи странно, спокойно става много вкусно)

Разбира се, не бях правила преди и това ми беше първия опит. Затова бързах, за да мога да го направя преди да се прибере от дългия ден.

Никога не се случват нещата както сме ги планирали и се прибра още докато бях в началото. Няма да ви държа повече в напрежение и ще ви покаже стъпките до това кулинарно вдъхновение.

Продукти

  • Добавяне в списък +
  • Добавяне в списък +
  • Добавяне в списък +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    Много е важно да измиете тиквата преди да започнете каквото и да е било.

  • Втора стъпка

    Идва малко по-трудната част, а тя е да издълбаете тиквата и да стане като купичка. Спокойно по-бавно става тази стъпка, но ще успеете.

  • Трета стъпка

    Дойде последната стъпка, а именно да изпечем нашата купичка. В предварително загрята фарна сложете тавичка с купичката ни и 2 пръстта вода. Пече се около 45 минути или докато остатъка от тиквата омекне.

  • Вече имате купичка, която можете да си изядете. Добър апетит!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

- Shopping List
x

Lost Password