Яйца със зеленолистни растения

( 5 от 5 )
Loading...
Запази рецептата
  • DSC00844
  • DSC00863
  • 5 mВреме за приготвяне
  • 15 mВреме за готвене
  • 20 mГотово след
Принтирай Рецептата

В градината вече има пресни и хубави зеленчуци. Първите, които са се показали в нашата градина са зелен лук, лапад и киселец. Сега е сезона на домашните продукти и възможността да си набавим всички необходими вещества за нашия организъм. Трябват ви и яйца и ще имате вкусна и здравословна закуска.

Необходими продукти

  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    За да ни по-лесно приготвянето на това ястие, ще си подготвим всичко необходимо. Разбийти яйцата в купа и добавете солта към тях. Нарежете лапада, киселеца и лука на ситно. Вече сме готови да минем към следващата ни стъпка.

  • Втора стъпка

    В тиган разтопете маслото и добавете нарязаните ни зеленолистни растения. Три минути ще им трябва, за да омекнат. Добавете разбитите яйца и бъркайте. Тук всеки според предпочитанието да ги направи по-рохки или добре изпечени.

  • Тук е момента да кажа, че тази рецепта е бърза, лесна и вкусна. Тя дава много полезни вещества и ни подсилва имунната система. Можете да замените лапада и килесеца с коприва и спанак. Можете да сложите и всички зеленолистни растения.

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password