Великденска салата

( 0 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • DSC09893
  • DSC09899
  • 5 мПодготовка
  • 10 мГотвене
  • 15 мГотово след
Принтирай рецептата

Великденска салата – една бърза, лесна и вкусна идея за предястие, която да допълни и украси празничната ви маса. Естествено е да търсим идеи за Великденско меню, а имено тази салата включва обикновени и лесно достъпни продукти. Приготвянето ѝ отнема съвсем малко време. Може да оформите салатата като една голяма или да разделите на отделни порции.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Измийте много добре зелената салата и спанака и я подсушете. Нарежете ги, ако предпочитате ги накъсайте и ги поставете в купа. Почистете, измийте и нарежете репичките и пресния лук. Разбъркайте и овкусете със сол, олио и лимонов сок/оцет. Сварете яйцата за 5-7 минути и ги охладете в студена вода за да могат да се белят по-лесно. Нарежете на сварените яйца и поднесете.

  • Това е стандартна класическа пролетна / Великденска салата и няма да учудя никого с тази рецепта,но ми е толкова любима,че нямаше как да не я впиша .

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password