Пилешко месо с гъби

( 5 от 5 )
Loading...
Запази рецептата
  • DSC09697
  • DSC09703
  • 2Порции
  • 10 mВреме за приготвяне
  • 40 mВреме за готвене
  • 50 mГотово след
Принтирай Рецептата

За да си приготвите тази вкусна рецепта и да разнообразите семейните обяд или вечеря, се нуждаете от пилешко месо и ароматни гъби печурки. В добавка, тази страхотна комбинация се допълва с малко масло. Да, наистина прекрасна рецепта! Сочно пилешко месо с гъби.

Необходими продукти

  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +
  • Добави към списъка +

Начин на приготвяне

  • Измийте и подсушете пилешкото и го подредете в тавичка с капак. Посолете със сол и налейте вода, така че бутчетата да са наполовина с вода. Печете на 180 градуса за 40 минути. През това време почистете гъбите и ги нарежете на шайби. В дълбок тиган загрейте маслото и задушете гъбите, докато започнат да омекват. Сервирайте пилешкото върху гъбите, което в комбинация може да си сипете и чаша бяло вино.

Leave Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

x

Lost Password