Пилешко месо с гъби

( 5 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • DSC09697
  • DSC09703
  • 2Servings
  • 10 мПодготовка
  • 40 мГотвене
  • 50 мГотово след
Принтирай рецептата

За да си приготвите тази вкусна рецепта и да разнообразите семейните обяд или вечеря, се нуждаете от пилешко месо и ароматни гъби печурки. В добавка, тази страхотна комбинация се допълва с малко масло. Да, наистина прекрасна рецепта! Сочно пилешко месо с гъби.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Измийте и подсушете пилешкото и го подредете в тавичка с капак. Посолете със сол и налейте вода, така че бутчетата да са наполовина с вода. Печете на 180 градуса за 40 минути. През това време почистете гъбите и ги нарежете на шайби. В дълбок тиган загрейте маслото и задушете гъбите, докато започнат да омекват. Сервирайте пилешкото върху гъбите, което в комбинация може да си сипете и чаша бяло вино.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

x

Lost Password