Пълнени сладки картофи

( 5 out of 5 )
Loading...
Save Recipe
  • slider (2)
  • slider
  • 5 мПодготовка
  • 1:20 чГотвене
  • 1:25 чГотово след
Принтирай рецептата

Сладките картофи са много полезни за нашия организъм, защото притежават много витамини. Може да импровизирате, с какво да ги напълните. В случая това е класическа плънка, а вие може да пробвате и само със зеленчуци са направите. Има два вида сладки картофи: със светла и с тъмна кора.

Необходими продукти

  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +
  • Add to Shopping List +

Начин на приготвяне

  • Първа стъпка

    Разполовете сладките картофи и ги сложете да се печат в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 минути.

  • Втора стъпка

    Докато сладкия картоф се пече ще направим плънката. В дълбок тиган сложете ситно нарязаното месо с вода и гответе 40 минути. Нарязвате лука и моркова на дребно. Добавете нарязаните зеленчуци към месото заедно със зехтин и оставете за 10 минути на слаб огън. През това време издълбайте внимателно картофите. Прибавете към плънката нарязаната вътрешност на картофа. Овкусявате със сол, червен пипер и черен пипер.

  • Трета стъпка

    Напълнете сладките картофи с плънката и върнете във фурната за още 20 минути.

  • Можете да видите ползите от сладкия картоф тук: Ползите от сладкия картоф

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

x

Lost Password